dinsdag 28 maart 2023

Verslinden

Als mensen hart, wijsheid en intelligentie gecombineerd hebben geeft me dat vertrouwen. 
Uiteindelijk zal het sterker zijn dan elke manipulatie. Vandana Shiva* (groot Indiaas wetenschapper, die in hoog aanzien staat en talloze prijzen heeft gekregen). 
Ze roept de 'war on cash', sociale kredietsystemen, het WEF, Bill Gates, Klaus Schwab en The Great Reset op. "Als er ooit een tijd was voor de mensheid om wakker te worden, dan is het nu de tijd."https://twitter.com/JamesMelville/status/1640279316754751488?s=20


*Vandana Shiva studeerde wetenschapsfilosofie aan de universiteit van Western Ontario en schreef een dissertatie op het grensvlak van fysica en wetenschapsfilosofie, getiteld "Hidden variables and non-locality in quantum theory". Later richtte ze zich op interdisciplinair onderzoek op het gebied van wetenschap, technologie en milieupolitiek, wat ze verrichtte aan het Indian Institute of Management in Bangalore. In 1982 stichtte de Research foundation for science, technology and ecology in Dehra Dun, die onafhankelijk onderzoek stimuleert naar ecologische en sociale thema's. De Foundation for Science, Technology and Ecology richtte Bija Vidyapeeth op, een internationaal college voor opleidingen in wat wordt genoemd "Earth Democracy" (Wikipedia) Ze maakt zich sterk voor inheemse zaden en voor wat niet?

---

Dat was een krachtige vrouw, nu twee heel andere situaties:

Van allebei denk je dat het niet waar kan zijn. Wist u dat wij een chemische afvalput zijn? Ik wist het wel een beetje, maar niet dat het deze vormen aan heeft genomen.

Nederland is het enige land ter Wereld dat geen regels heeft wat er in stookolie mag zitten.

(Er is heel veel aandacht voor stikstof, maar dit gaat over gif!!! Waarom gebeurt er niets mee? Hier klopt toch ook weer niets van. Kijkt u vooral even naar het filmpje, je weet niet wat je hoort. het duurt 5 minuten. Ik was bezig er veel meer over te schrijven, maar voor nu is dit genoeg informatie ) https://twitter.com/WappieSebastian/status/1640423408046358532?s=20 

Rutte wil geen regels, u hoort het hem zeggen. Ik heb een nieuw woord geleerd, ecocide. 

Er zijn verschillende uitzendingen van Zembla die hier over gaan, Follow the money heeft er veel over geschreven enz. enz. Intypen bij google en er verschijnt veel informatie.



makamuki0


Ik zag ook dat er net een deal gesloten is dat Rome vanaf april elke week 900 ton huisvuil per trein naar Nederland mag sturen. De Italianen betalen de AEB 200 euro per ton en per week geeft de gemeente Rome 180.000 euro uit om van haar vuilnis af te komen.


dimitrisvetsikas

Over deze onderwerpen staat wel van alles in de media. Niemand kan dus zeggen dat het niet bestaat. Over veel andere onderwerpen wel, het staat toch niet in de krant, dus het bestaat niet. Ik zou het omdraaien, het staat er niet in, dus het is een bedreigend onderwerp. Dat is wat we de laatste jaren constant gezien hebben.

---

In de Correspondent staat dat we per DAG

1,5 miljoen kippen, 

45.000 varkens en

5.000 koeien doden en dat dat níét normaal is.

Nee, afschuwelijke intensieve veeteelt. Ik kan deze getallen nauwelijks geloven, zo veel.

Als een dier een prachtig leven heeft gehad vind ik het heel wat anders.

Daar gaat het hier niet om. 

Geld, geld, geld.

Dieren die op een biologische manier gehouden worden, het is maar 3,5 procent!!!

Ik dacht dat het veel meer was, wat erg. Vooral erg is dat de rest zo veel is.

Als het alleen biologisch was en dan oneindig veel minder was het veel.

Sinds 2010 is het aantal megastallen verdubbeld!
https://decorrespondent.nl/13601/we-doden-1-5-miljoen-kippen-45-000-varkens-en-5-000-koeien-per-dag-dat-is-niet-normaal/7041695904089-30a01b38

Geld verdienen over de ruggen van dieren of mensen en de aarde natuurlijk. De grond, de lucht, het water, de planten, de bomen


---


Russel Brand, columnist, radio-presentator, acteur, komiek.


" Ik ben geïnteresseerd in verandering. Ik ben geïnteresseerd in ontwaken – ik heb het gevoel dat we dit samen kunnen doen omdat ik zo sterk veranderd ben in mijn eigen kleine leven. Ik ben nog steeds een cabaretier en ik schrijf nog steeds boeken." 
Hij zegt:
  • De pandemie creëerde minstens 40 nieuwe Big Pharma-miljardairs.
  • Bedrijven als Pfizer en Moderna maakten elke seconde $1.000 winst.
  • Meer dan tweederde van het Congres ontving campagnefinanciering van farmaceutische bedrijven.
  • Belastingbetalers financierden de ontwikkeling van de vaccins, Pfizer nam de winst.
  • Pfizer maakte $ 100 miljard winst terwijl hij tegen het publiek loog en beweerde dat het niet voor het geld was.