dinsdag 21 maart 2023

Waanzin

Ik vind dat journalisten het heel erg af hebben laten weten, de afgelopen jaren. Dat ze zo bedreigd worden dat ze hun land ontvluchten ... En dan gaat het over Rusland, maar ook over Noord-Ierland en Duitsland! Er zijn bekende, andere landen waar dit al heel lang aan de hand is, maar Duitsland en Noord-Ierland? Alles wordt steeds erger overal.
Er moet echt iets heel groots gebeuren, wat ik al veel vaker heb gezegd, om deze waanzin te stoppen. Iets wat mensen met zichzelf confronteert zodat er een innerlijke ommekeer komt.
Dat veel boosheid en frustraties wegvloeien en de essentie van het bestaan overblijft.

Ik schreef een paar dagen geleden over het Woo* verzoek om geluidsopnames van OMT-vergaderingen boven tafel te krijgen. Zorgminister Ernst Kuipers weigert dit ‘in het belang van de staat’. Dat het in het belang van de Staat is wist ik toen nog niet. Hier kan je over speculeren; informatie die tegenstrijdig was of niet klopte, gevaren die er waren, maar niet naar buiten mochten komen, iets over geld enz. enz. 

*De Woo is in plaats van de Wob gekomen. Een belangrijk verschil met de Wob is dat de Woo naast informatieverstrekking op verzoek (passief), overheidsorganisaties ook verplicht, om zelf informatie gefaseerd openbaar te maken (actief).
Mede hierdoor is de Woo een belangrijke stap naar een open overheid."
(Dit lijkt me een goede verandering, waar in tijden van terrorisme of ander gevaar natuurlijk van af geweken kan worden, maar in principe ... en dat er dan toch NEE komt op zo'n belangrijk verzoek.)

Cardioloog Dr Aseem Malhotra
"Alles wat mis kan gaan met het hart is misgegaan met het hart als gevolg van de mRNA-vaccins. Er bestaat geen twijfel over," getuigde Dr. Malhotra.
https://twitter.com/VigilantFox/status/1637441779807973376?s=20

De arts die onderzoek naar hydroxychloroquine in het Isala ziekenhuis deed,  zegt dat het middel 50% (ik las ook ergens 70%, maar zij zei dit en ik heb haar gezien) IC reductie geeft.  Dit was vroeg bekend. HdJ stopte Nederland in een tweede lockdown omdat de IC over liep. Hydroxychloroquine, dat 50% IC opnames voorkwam, werd NIET ingezet. En huisartsen die het gaven werden beboet! Dit past weer in het o zo vreemde verhaal. Je kan helpen, maar doet het niet.

Ik plaats drie reacties :
"Voor mij tellen feiten, vele mensen om mij heen zijn snel opgeknapt na gebruik hydroxychloroquine".

"Teneinde raad werd beademing ingezet waar velen nauwelijks van herstelde" .
Evalueren nee, demoniseren ja .
Wat zijn dat voor mensen die bepalen?"

"Met dit middel moet je er vroeg bij zijn, een perfect middel voor de huisartsen.
Het had zoveel mensenlevens kunnen redden".

'Hugo de Jonge wilde dat zijn corona-appjes geheim zouden blijven'
Auteur: ANP
Oud-minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge heeft er bij het ministerie op aangedrongen om zijn chatverkeer over de coronacrisis geheim te houden. De Jonge wilde 'een nieuwe beoordeling' om de openbaarmaking van zijn whatsappberichten voorkomen. VWS kwam daaraan tegemoet en hield de communicatie alsnog geheim.

Twee schattige filmpjes, om het hart weer een beetje tot rust te brengen: