maandag 27 maart 2023

Stamppotje, omvallen en gevaren

We hadden een lekker stamppotje zaterdagavond.
Aardappelen, knolselderij, winterpostelein met kruidenzout en gebakken champignons met gebakken ui, uipoeder, paprikapoeder en gerookte paprikapoeder., zout en flink peper.
Toetje was een kopje koffie met een stukje havermout-chocoladetaart.


Soms zie ik iets waarvan ik denk "dit wil ik ook!". Deze grote gootsteen bijvoorbeeld, wat een mogelijkheden geeft dat. Dan moeten we ook een grotere keuken hebben want die is nu functioneel, maar piepklein.
Ik zit altijd met afgieten; vergiet, zeef, wat een gedoe en dit ... geweldig! U kunt het alleen zien als u facebook heeft.
https://fb.watch/jw-kKpCcQ8/
---
Er is zoveel wat een grote groep mensen niet ziet. Alles wat er in Frankrijk gebeurt bijvoorbeeld. Je ziet er nauwelijks iets van. Het land staat in brand, de wereld staat in brand. Smeulend, of laaiend.

Ik controleer meestal wat ik plaats en zo had ik laatst iets over Italië geschreven, maar ik heb ontdekt dat het niet klopt., het ging om iets van 9 jaar geleden. Gek genoeg kan ik het niet terugvinden, maar als ik het geplaatst heb en ik kan het wel vinden, haal ik het weg. En mocht u ooit iets zien wat ik geplaatst heb en het klopt niet, zegt u het alstublieft, dan haal ik het onmiddellijk weg. Ik wil graag dat alles klopt.

Ik heb veel mensen (door de prikken) om zien vallen de afgelopen jaren, hier zijn er een stel achter elkaar en het blijft wonderlijk.
https://twitter.com/drsimonegold/status/1639713541157519363?s=20
Het goedje raakte blijkbaar net iets wat niet goed combineerde en dan heb ik het niet over de bijwerkingen en hoe het later doorwerkt want daarover wordt ook steeds meer bekend. Tenminste, als het om muizen gaat, maar als je ziet dat het in zaad en moedermek zit is het logisch ...
Dr. Ryan Cole: "Met een lipidenanodeeltje en mRNA in een muizenstudie werden de genen die in dat patroon van het immuunsysteem zaten in- en uitgeschakeld. Ze werden doorgegeven aan de volgende generatie. Elk nest van muizen, vier nesten op een rij die deze moeder had, hadden deze genveranderingen, nadat het immuunsysteem was veranderd door de injecties.
(Dr. Ryan Cole is patholoog).
https://twitter.com/VigilantFox/status/1640146429371985925?s=20
---
Er was een enorme demonstratie in Londen tegen de gegeven prikken. De leuze was:

"They lied, people died". En ik zag Dr. Mike Yeadon in een demonstratie, maar daar ging het over de enge pasjes. Ik weet niet of dat dezelfde demonstratie was. Er waren in ieder geval veel mensen op de been. Uiteraard zagen we er hier niets van op de televisie en dat is zo jammer want zo is er minder confrontatie met wat er leeft onder een steeds grotere, wakkere groep.
Dr. Yeadon zegt:
"Vaccinatie vermijden is niet genoeg': het einde van vrijheid begint met digitale ID".
(Als het zover komt kunnen mensen tot alles gedwongen worden. Alleen massaal in actie komen helpt. Er zijn wel allerlei mensen die waarschuwen, maar dat stopt het proces niet.)  https://twitter.com/VigilantFox/status/1640116264927371267?s=20

*Dr Mike Yeadon is biochemicus, toxicoloog en farmaceut. Hij werkte 30 jaar bij Pfizer in onderzoek naar nieuwe medicijnen, met als laatste functie Vice President & Chief Scientist for Allergy & Respiratory.
In 2020 schreef hij al over foute aannames van het virus en over de gevaren van de pcr test. Een van die artikelen begint met:

"Het is gemakkelijker om mensen voor de gek te houden dan om ze ervan te overtuigen dat ze voor de gek zijn gehouden." 
Mark Twain