zaterdag 17 december 2022

Bessencompote en twee maten

Goedemorgen, op deze lichtvriezende zaterdagmorgen.
Budwigcrème met warme bessencompote.
We gaan er een feestelijke dag van maken.We beginnen de dag met nieuws. Ik had dit ook al gezien.
Kuipers:"Uit artikel 45, het derde lid van de Grondwet volgt de grondwettelijke taak voor de ministerraad om de eenheid van het kabinetsbeleid te bevorderen en de noodzaak dat het beraad binnen de ministerraad vertrouwelijk blijft. Het kabinet dient dan ook met één mond te spreken..."Oprechtheid en de geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen lijkt me een stuk belangrijker.
Ik zag een zeer heftig bericht over Pfizer maar heb twijfels of het klopt en als ik dat heb schrijf ik er niets over. We wachten het af. 

Brussel gaat zich bemoeien met de censuur op twitter. Nu wel? Al die tijd werden wetenschappers en niet (officiële) wetenschappers met een andere visie geweerd. Met twee maten meten. Gebeurde en gebeurt veel. 

Er zitten inmiddels kleine paprikaatjes en/of pepers in de planten op de vensterbank. De snijbiet in de slaapkamer doet het tot nu toe goed, de bosuitjes doen het fantastisch. Al een jaar lang. En de salie lijkt aan te slaan, maar dat vind ik nog spannend. Wat zal ik blij zijn als dat gelukt is.

Een heel fijn weekend gewenst!