dinsdag 20 december 2022

Ervaringen

Ryan Cunningham
I got the COVID vaccine before most could as healthcare provider and emergency manager implementing many of the policies of the “covidians”.  Days after I was transported to the hospital with cardiac issue.  Today I’m in heart failure.

(Ik kreeg het COVID-vaccin voordat de meesten dat konden als zorgverlener en noodmanager die veel van het beleid van de “covidianen” implementeerde. Na een paar dagen werd ik met hartproblemen naar het ziekenhuis vervoerd. Vandaag heb ik hartfalen.)

Een heel gezonde man was het en alles is anders nu. Hij schrijft verder o.a. dat hij zijn verhaal lang stil heeft gehouden, ook omdat dat van hem gevraagd werd, maar hij kon en wilde het niet meer verbergen en hij vecht nu voor de waarheid.

Een van de vele reacties: "Thank you for speaking up and sharing your testimony. Millions more need to do so in order for this unfolding tragedy to stop."

Het is inderdaad alleen maar weer een voorbeeld maar er zijn alsmaar meer voorbeelden en soms geef ik er een door. Tot de wereld bevrijd is. Ook zo'n man, hoe is het toch mogelijk dat je moet vechten om de waarheid boven tafel te krijgen. We hebben nu te maken met de afgelopen jaren, maar het speelt op zoveel plekken. Het gesprek dat ik gisteren plaatste gaat over  klokkenluiders van de bankwereld. Er werd een vrouw genoemd die kapot gemaakt was. 
Ze was helemaal op en wilde op een gegeven moment niet meer leven. Vroeger leek Nederland toch een aardig keurig land, waar beschaafd met elkaar om werd gegaan. In veel landen is het allemaal veel erger, maar er is zoveel wat we niet weten en het is vaak verre van beschaafd. Het is oneerlijk en vaak meedogenloos. Niet overal, gelukkig niet (er zijn nog steeds veel prachtige plekken met aandacht en liefde!), maar wel op belangrijke plekken waar afhankelijkheid van mensen vaak een rol speelt.
De wereld bevrijd is een illusie, al zal ooit alles weer in evenwicht zijn.
Met kleine/grote stappen daarnaar toe zou ik al heel blij zijn.

We zouden vanmiddag bezoek krijgen dus ik stond om 7 uur al in de keuken. Net kreeg ik een berichtje dat vriendin ziek is. We zijn heel erg op haar gesteld, maar de angst had en heeft haar nog steeds in zijn greep. Hoe daarmee om te gaan? We vinden het moeilijk.  

Later:
Een belangrijk bericht van Kerryn Phelps. Ze was de eerste vrouw die werd gekozen tot voorzitter van de Australian Medical Association (AMA). n 2001 ontving ze de Centenary Medal voor diensten aan gezondheid en geneeskunde. In 2011 werd ze benoemd tot Lid in de Orde van Australië voor haar verdienste in de geneeskunde, met name door leidinggevende functies bij de AMA, het onderwijs en de volksgezondheid, en als huisarts . Ze is conjunct-professor aan het National Institute of Complementary Medicine aan de Western Sydney University .

Ik zet dit er allemaal bij om te laten zien dat dit (weer) over iemand gaat die veel medische kennis en ervaring heeft.  
Zij onthulde vandaag in de Australische MSM dat zij en haar partner ‘verwoestende’ bijwerkingen kregen van de COVID-vaccins en dat artsen worden bedreigd om zich niet uit te spreken. Haar partner kreeg zulke ernstige klachten dat ze graag wil dat Kerryn ermee naar buiten komt.

Kerryn Phelps zegt dat het werkelijke aantal bijwerkingen door onderrapportage veel hoger ligt dan wordt erkend. (Naar ik gehoord heb is dat overal zo, ik schreef het eerder, maar iets van 10% schijnt gemeld te worden) Phelps wijt dat voor een groot deel aan de regelgevende instanties, die zij beschuldigt van het ‘censureren’ van de openbare discussie door artsen te bedreigen met o.a.hun registratie af te nemen 'Hierdoor worden veel bijwerkingen niet gemeld

Phelps vertelde dat haar partner binnen enkele minuten een ernstige neurologische reactie kreeg op haar eerste Pfizer-vaccin, waaronder een brandend gevoel in haar gezicht en tandvlees en paresethesiae. "Anderhalf jaar later zie ik nog steeds de verwoestende effecten, met daarbij vermoeidheid en bijkomende neurologische symptomen, waaronder zenuwpijnen, een veranderd reukvermogen, visuele stoornissen en ontstekingen van het bewegingsapparaat. De diagnose en de oorzaak zijn bevestigd door verschillende specialisten die mij hebben verteld dat zij 'veel' patiënten in een soortgelijke situatie hebben gezien," aldus Phelps.

Bij Phelps werd in juli 2021 ook een ernstig vaccinletsel vastgesteld, als gevolg van haar tweede dosis Pfizer, ‘waarbij de diagnose en het oorzakelijk verband werden bevestigd door gespecialiseerde collega's’. De bekentenis van de vooraanstaande arts komt hard binnen in Australië, waar het officiële narratief lange tijd was dat de vaccins goed waren. Met het doorbreken van haar stilzwijgen is dr. Kerryn Phelps ‘de meest prominente volksgezondheidsfunctionaris in het land geworden die zich over dit taboeonderwerp heeft uitgesproken’, 

*abnormale gevoelsgewaarwordingen die zich beperken tot het gebied van een zenuwwortel zoals tintelingen, doofheid, gevoel van elektrische stroom door je lichaam, verlies van warmte- en koudegevoel of zelfs volledige gevoelloosheid.