dinsdag 13 december 2022

Koud en mooi

Goedemorgen op deze ijskoude morgen. Het is -6. Mijn lieve broer in Canada lacht hier vast om, het kan daar wel -40 zijn.

Korte wandeling gemaakt. Leek me beter voor Henks longen. Ik ga morgen wel een maillot onder mijn broek aandoen. Het is prachtig buiten. Een fijne winterse dag gewenst!Die fatale Bilanz der Pandemiepolitik. Dit is gewoon bij de ZDF te zien en er wordt vertelt dat er diep wonden zijn geslagen, dat er gefaald is. Ik schreef eerder dat ze in sommige landen zoals Duitsland iets verder zijn met retrospectie. 

Ik hoorde Mediziner Univ.-Doz. Dr. Hannes Strasser. Vanaf het begin heeft dr. Strasser zich duidelijk uitgesproken over vaccinaties. "Al is de pandemie voorbij, nog steeds worden mensen in de naald gedreven". Mensen hielden op met denken zegt hij.
In Oostenrijk loopt iemand verkleed als injectiespuit, die jongeren haalt en naar de prikstraat brengt. Was altijd al idioot, maar dat het nu gebeurt ... Er is inmiddels veel zwart op wit, hoeveel bijwerkingen en sterfgevallen. Vooral in Engeland en een deel van Australië. 
Als ik patiënten foute informatie zou geven of iets zou doen wat beschadigend was dan was ik schuldig. Maar de overheid kan alles doen? Wat voor schuld hebben zij op zich geladen?
Hij  heeft het ook over alle ziektes die ontstaan door het beschadigde immuunsysteem door de prikken. Ook bij artsen en verplegend personeel waardoor een dramatische situatie ontstaan is. En niet alleen daardoor, maar ook omdat veel zorgpersoneel is vertrokken omdat ze zich moesten laten prikken, wat ze niet wilden. Daarom zijn ze vertrokken. Nu proberen ze die mensen weer terug te krijgen maar ze willen niet ... Er is zoveel kapot gegaan, maar er komt steeds meer bij waar ik geen idee van had, zoals dit. Overal zijn mensen die geen vertrouwen meer hebben in de overheid, artsen enz. Maar zegt deze arts, er verandert meteen iets als mensen in actie komen, duidelijk zijn in wat ze niet willen!