zaterdag 3 december 2022

Duitsland is verder

Dit zag ik net op Twitter, inclusief een filmpje.  
vaccinatieschade ontploft in de Duitse MSM. Patholoog maakt duidelijk dat spike proteïne lijdt tot orgaanschade, met ernstige gevolgen.  
https://twitter.com/2_bloempje/status/1598628745543294977?s=20&t=h4ahuPieROdmhU4A56AzUA

Het duurde even voordat ik bedacht had wat MSM is, maar ik neem aan main stream media.
In Duitsland (en andere landen zoals Engeland) is al veel meer openheid dan hier. 

In Duitsland is ook meer openheid over financiën en hoe om te gaan met een crisis zegt Ab Flipse. Hij gaf het antwoord op mijn vraag want ik wist niet meer wanneer we eerder gewaarschuwd werden, al is de wereld al niet meer vergelijkbaar met negen jaar geleden. Het was in 2013. Het NIBUD zei toen en dat herinnerde ik me ook dat iedereen voor drie maanden contant geld moest hebben. Niet voor de vaste lasten, maar leefgeld. De banken waren boos! Ze hebben dat geld helemaal niet. Nu zouden ze zich moeten voorbereiden zegt Ab, zoals iedereen dat zou moeten doen. Hij zegt al zou maar een halve dag alles plat liggen, dat zou al zoveel consequenties hebben.
Vreemd, ik had geschreven over het aantal cyberaanvallen en ik zie het niet terug. Zo zal er vast vaker wel eens iets verdwijnen omdat ik het niet opgeslagen heb. Als u er iets over intypt kunt u het per week allemaal bekijken. 

Hoeveel zorgen maakt u zich over een digitale samenleving?  
In China is het normaal, constant gecontroleerd worden. Er hangen een paar miljoen camera's en alles wordt geregistreerd. Mensen worden met kleuren beoordeeld en ik geloof in groen, geel rood. Henk zegt dat dit Europese kleuren zijn. Ik ben niet zeker, het waren wel drie kleuren; veilig, in de gaten houden en oppakken. Ik ging lezen om het op te zoeken maar je komt dan meteen zoveel verschrikkelijks tegen dat ik het verder liet zitten. Kleuren worden in China ook verbonden aan gemoedstoestanden en dat vind ik dan weer mooi, net zoals de geschreven taal, de karakters.
Hoe de wereld eruit gaat zien is erger dan alles wat Kafka zich voor kon stellen zegt een deskundige. Iemand reageert daarop met: de qr code werd zo gemakkelijk geaccepteerd door volgende mensen. Het bleek onze amuse te zijn. Dat vind ik treffend gezegd. Op Schiphol komt begin volgend jaar een proef voor een toekomstig digitaal reisdocument met gezichtsherkenning. Als het zo doorgaat en dat gebeurt als niet iedereen, of in ieder geval een heel grote groep het over zich heen laat komen, is het einde zoek en zal er op een gegeven moment geen enkele logica meer zijn. Alleen angst. 
Lang geleden is een groot onderzoek gedaan naar hoever mensen gingen in het doen wat opgedragen werd. U Begrijpt waar het eindigde ... Gelukkig was dat een onderzoek en gebeurde het niet echt, in tegenstelling tot wat er in oorlogen gebeurt.
Ik hoop dat u zich heel veel zorgen maakt. Ik hoop dat voor de wereld.