dinsdag 6 december 2022

Kerstverlichting en eindelijk een officiële bevestiging

Ik zie dat er overal al kerstverlichting is. Vorig jaar was het ook erg vroeg en nu nog vroeger. Mensen snakken naar een warme sfeer. Het zou zo kunnen zijn, waar ik me een paar jaar geleden echt niets bij voor kon stellen, dat wij vandaag ook al iets gaan doen. Vroeger ging het zo bij de winkels, de dag na Sinterklaas was alles in kerstsfeer. Dat vond ik altijd heel bijzonder.

Nabestaanden krijgen niet zomaar informatie na een autopsie. Je moet het van tevoren vastleggen. Op zich al krankzinnig, je wil gewoon weten waar iemand aan overleden is.
In Duitsland hebben een moeder en dochter zelf autopsie aangevraagd en ook zelf betaald. Het resultaat is duidelijk en zoals de patholoog zegt, als ze dit niet uit hadden laten zoeken was het verborgen gebleven. Ik denk dat bijna alles verborgen blijft en hoe is dat mogelijk??? Alles kan gebeuren omdat weinig mensen vragen stellen, in verzet komen. https://twitter.com/VegtDoor/status/1599649397582663680?s=20&t=Rz9c8v_0ySfJqjQXraKTYQ

Ik schreef al dat ze in Duitsland in ieder geval verder zijn dan hier. Met verder bedoel ik vooral opener. Het is ook opvallend hoeveel demonstraties daar elke dag zijn. Voor vrede, vrijheid en zelfbeschikkingsrecht. In de gewone media hoor je daar niets over, zoals je nog steeds bijna nergens iets over hoort wat een tegenstem laat horen. Ik zet er wel bijna bij want het lijkt niet meer zo muurvast te zijn als eerder.

Over demonstraties gesproken, door de demonstraties in Iran wordt er over gesproken dat de morele politie opgeheven wordt. Dat zoiets bestaat is doodeng en we hebben gezien wat het teweeg bracht. Laten we hopen dat het werkelijk gaat gebeuren.

Ik lees net over eerste echte openheid van een slachtoffer van oversterfte.

"Het zou een veilig vaccin zijn, en dan deze fatale bijwerking!

Mijn dochter's overlijden is officieel erkend door Lareb als overleden na coronavaccinatie."

Iemand anders reageert daarop met: "Je bericht bezorgd me tranen, wat afschuwelijk dat dit jullie ook is overkomen! Heel veel sterkte en kracht. Mijn man (54) overleed 36 uur na z’n vaccinatie dus ik begrijp je heel goed". 


Er zijn al heel wat boeken geschreven door werkelijke deskundigen in de afgelopen jaren en vooral de laatste tijd. Geschreven zonder enig ander belang dan de mensheid dienen. Alleen die mensen vertrouw ik nog. Er is net een boek uitgekomen van de Vlaamse arts Erwin Annys, die met zijn werk, waar zijn hart naar uitging, gestopt is omdat hij zichzelf recht in de spiegel aan wilde kunnen kijken. Alles van de afgelopen jaren druiste in tegen wat hij onder geneeskunde verstaat. Ik plaats hier later nog een gesprek met hem. Later is nu:

https://www.tegenwind.tv/kompas-erwin-annys


Variatie op "another brick in the wall' van Pink Floyd

https://twitter.com/pink_renegade70/status/1599668995593883649?s=20&t=Rz9c8v_0ySfJqjQXraKTYQ