dinsdag 27 december 2022

Zichtbaar

Omdat ik de afgelopen jaren zo zeer teleurgesteld was in de pers, is elke kritische noot die gaat over maatregelen die op welke manier ook beschadigend kunnen zijn voor mensen, zo welkom. 
Als mensen elektronisch gemonitord kunnen worden is het einde zoek. 'Vroeger' leek me zoiets niet zo erg, maar ik beoordeelde het vanuit een andere wereld. Nu vind ik het levensgevaarlijk en snap ik al niet dat het opkomt in mensen om zoiets te doen. Vanuit een menselijk oogpunt snap ik het niet, vanuit een ander, controlerend oogpunt natuurlijk wel. Ik hoop nog steeds dat er iets gebeurt waardoor de vreselijke qr pas niet doorgaat. Dat we niet op alle mogelijke manieren zichtbaar zijn.
In dit artikel staan al een paar voorbeelden van misbruik.
https://www.trouw.nl/buitenland/corona-app-op-veel-plekken-ingezet-voor-controle-burgers~b0f85d5b/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

                         PublicDomainPicttures

Ik had eerder al een dergelijk filmpje gezien en nu dit, bij 'whole foods', wat me altijd een fantastische winkel leek. Alleen al die enorme bakken waar je iets uit haalt  en je dus niet per verpakking maar gewoon per gewicht betaalt. Maar QR code nodig. Een reactie van de winkel op mensen die dit verschrikkelijk vinden: "U bent niet verplicht naar een winkel te gaan, dan bestelt u online". Nou ja zeg. Ik wil daar zelf voor kunnen kiezen, ik wil niet, nooit gedwongen worden tot iets. Dit is de wereld waar we naartoe gaan? En op sommige plekken zijn ze hier al.
https://twitter.com/EvaVlaar/status/1606572605116334080?s=20&t=rYDcVG2TKRPPavGmuZ0sWg

Vertaald uit het Engels:
Pierre Kory; ICU & Lung Doc, Docent/Onderzoeker. Mede-ontwikkelaar van effectieve COVID Rx-protocollen met de reuzen van de FLCC 
"Pre-Covid. Mijn mooie gezin en ik volledig gevaccineerd. Covid bracht me ertoe vaccinwetenschap te onderzoeken. Deze inspanning veranderde mijn perceptie van vaccins en onthulde decennia van corruptie in de medische wetenschappen en de vaccinatie-industrie.
Het pro-vaccinatie-activisme” is wereldwijd de belangrijkste moordende kracht. Enorme data-gegevens ondersteunen mijn conclusie.
Ik sta achter deze verklaring en zal dit tot mijn graf doen. Als ik vandaag jonge kinderen zou hebben, zou niet één kind zelfs maar een kindervaccin krijgen.
De WHO wordt letterlijk gerund door Gates en de vaccinatie-industrie (hetzelfde). Ze moeten worden gestopt. Onze gezondheid en ons leven hangen ervan af."

Pieter Omtzigt laat weten dat dataonderzoek naar oversterfte onmogelijk is omdat de data van gevaccineerden die zijn overleden uit de dataset zijn gehaald. Ik heb het gezien. Henk vroeg "verbaast het je"? Ja, nog steeds, ook zonder nog enig vertrouwen te hebben. Ik kan niet geloven dat mensen het slechte willen en niet het (aller, aller) beste. De oversterfte blijft maar doorgaan en het maakt ze niets uit, helemaal niets. Als dat wel zo was geweest, dan was er samenwerking en werd alles op alles gezet om de waarheid te achterhalen en vervolgens tot een oplossing te komen. In ieder geval redden wat er te redden valt.  
Ik blijf hopen dat er volgens jaar gebeurtenissen zullen zijn die alles op zijn kop zetten en uiteindelijk voor licht zorgen. Eerst het licht om te zien wat er aan de hand is en daarna het licht om verder te kunnen, zonder aanzicht des persoons.