woensdag 7 december 2022

Maar toch

Mensen die het gesprek met Erwin Annys hebben gezien zijn al op de hoogte. We kijken nergens meer van op, er is zoveel raars gebeurd de afgelopen tijd, maar toch ... Dat iemand van Bayer staat te juichen omdat als hij twee jaar geleden een genetisch experiment had willen doen 90% nee had gezegd en nu ... hoera, nu is het bij een overgroot deel van de bevolking gelukt. Het is toch ... 

Der größte Medizinskandal der Geschichte? Ik zag een aangedane neurowetenschapper (Dr. Raphael Bonelli) over mensen die hij kortgeleden verloor. Er zijn verschillende gesprekken tussen Neurowetenschapper (ook psychiater en psychotherapeut) Bonelli en coronaspecialist internist en ambulant chirug Dr. Franz Marcus. 
https://www.youtube.com/watch?v=wlTrvbhVHhE
https://www.youtube.com/watch?v=KTogIFKkzIE

Andere afleveringen: 
Das Kartenhaus bricht zusammen! Warum schweigen Medien & Experten?
Was von dieser Aussage übrig geblieben ist! 
De laatste, van vandaag is: Soll den Corona-Tätern überhaupt verziehen werden? (Artsen zien constant wat er gebeurt, de bijwerkingen, alle doden, dat is anders, toch is vergeving altijd belangrijk denk ik, maar wat eraan vooraf gaat is spijt en hoever moet het nog komen voordat dat uitgesproken wordt? De grens is toch allang bereikt, het is er al mijlenver overheen.)
Twee gerenommeerde artsen die voor mensen een licht in de duisternis zijn.
Voor ons is elke arts en elk ander liefdevol, authentiek, doordenkend mens dat, die ziet wat er gebeurt en opkomt voor ieders vrijheid en integriteit van lichaam en geest. Het is elke keer zo'n verademing.


We hadden vanavond bloemkool en aardappeltjes uit het stoomapparaat met oleolux. Verder alleen een beetje kruidenzout, Himalayazout en peper. We hebben samen een hele bloemkool opgegeten.


En net elk een chocoladeletter (niet zo'n heel grote!) en zijn nu een beetje misselijk.
Ik ben niet altijd verstandig en dat vind ik ook totaal niet erg.