vrijdag 16 december 2022

Doorlopen

Ik heb blauwe schoenen die nogal strak zitten en in het begin van het lopen doen ze zelfs een beetje pijn, maar dan ... of het vanzelf gaat en ik steeds sneller moet lopen. Nu houd ik sowieso  al niet van langzaam lopen, laat staan van slenteren. Daar word ik moe van en het doet niets. Ik loop altijd stevig door, maar hierin lijkt het of ik zo op kan stijgen.

"Geen openheid van zaken om het belang van de staat te beschermen". Gekker dan dit kan het echt niet worden denk ik, maar zoals Henk nu al een jaar zegt het kan altijd nog gekker en waarschijnlijk heeft hij gelijk. Maar ik vind dit wel een van de hoogtepunten van totale gekte.
Welk belang van de staat? Op veel plekken wordt er nog steeds van alles achtergehouden.
Zo ook in Engeland, data over de prikken mag niet naar buiten. Verder gaat dit filmpje over bijwerkingen en oversterfte.
https://twitter.com/waukema/status/1603417599781502976?s=20&t=-M6qst43_AuEztcJ5OFdiQ

Dit las ik net op de website van het artsencollectief:
"Duitse pathologen, verbonden aan de Universiteit van Heidelberg, hebben voor de eerste keer systematisch autopsies uitgevoerd op personen die onverwacht na vaccinatie tegen SARS-CoV-2- waren overleden (1). In een peer reviewed publicatie in het wetenschappelijke tijdschrift Clinical Research in Cardiology  beschrijven zij de bevindingen van de autopsie van het hart bij vijf personen die onverwacht overleden binnen zeven* dagen na de coronavaccinatie." 

De pathologie van het hart van de overleden personen was zeer uitzonderlijk. De auteurs schrijven:
“Gedurende de laatste 20 jaar van de autopsiedienst in het Universitair Ziekenhuis van Heidelberg hebben we geen vergelijkbare myocardiale inflammatoire infiltratie waargenomen. Dit werd gevalideerd door histologische (met betrekking tot de weefselleer) herevaluatie van op leeftijd en geslacht afgestemde cohorten uit drie onafhankelijke perioden, die geen enkel geval aan het licht brachten dat een vergelijkbare cardiale pathologie vertoonde.”

*Dit is precies wat ik gisteren bedoelde, deze pathologen hebben het ook over zeven dagen na de prik en dat telt dus niet mee als gevaccineerd!!!

We ontbijten meestal met Budwigcrème, soms niet, zoals vanmorgen. We hadden zin in iets warms.Ik maak het vaak op deze manier, Brinta met sinaasappel en rode jam. Deze keer twee restjes die ik bij elkaar verwarmde. Voor mij roer ik de Brinta in mijn kommetje door elkaar en voor Henk ik in de pan. 


Ik kan niet geloven dat het alweer vrijdag is. Elke week is dat eerder. :-)