maandag 19 december 2022

Hartzaken

Peter A. McCullough, arts, cardioloog, auteur, nieuwscommentator, analyse van pandemische reacties. "Explosion of blood clots in my clinical practice over the past two years since their market launch.  From the early trials to the published literature, the signal is very clear.  Strong rationale to pull products from market." 


Dit is weer zo'n arts die zijn nek uitsteekt maar omdat hij o.a. Ivermectine voorschrijft zelfs veroordeeld wordt op wikepedia. Ook niet meer te vertrouwen. Nou kan iedereen daar van alles schrijven, maar ik was er toch altijd wel enthousiast over. Niet meer. Al die mensen die genezen zijn door Ivermectine kletsen zeker onzin, ze zijn niet beter, ze zeggen maar wat. Zo klinkt het, als iemand iets wat al decennia lang gebruikt wordt, veroordeelt. Ik zou zeggen, ben blij voor die mensen. Inspecteurs kunnen informeren naar en gesprekken hebben met de patiënten, maar dat gebeurt niet. hoorde ik laatst een huisarts zeggen. 

Al die artsen en wetenschappers kregen 'vroeger' alle waardering van de wereld (schreef ik eerder) en door een hardop uitgesproken ander standpunt is alles opeens anders. Wat voor betekenis had die waardering vroeger dan? Over een paar jaar zal alles weer anders zijn en ook al ziet men dan dat al die mensen gelijk hadden, dan heeft het net zo min betekenis.

Het valt me op dat het qua artsen vooral veel cardiologen zijn die in opstand komen. Wat prikken betreft hebben de bijwerkingen vaak met het hart te maken en dus zien vooral zij wat er gebeurt, maar er zijn meer redenen want het zien is een, maar er ook nog iets mee doen is iets anders.  


Op zoveel fronten is van alles aan de hand en als het om financiële zaken gaat is dat al veel langer aan de gang. We waren sprakeloos toen we hoorden hoe er met klokkenluiders omgegaan wordt. Hester Baise is advocaat en econoom en weet alles van de financiële wereld. Ze was bij de Nieuwe Wereld. Hoe verder het gesprek vordert, hoe erger het wordt.

Ik ben zo dankbaar voor die mensen die strijden voor rechtvaardigheid en integriteit.

https://www.youtube.com/watch?v=qMdm4NJvktE&t=4s