donderdag 1 december 2022

Weer even een paar mensen aan het woord

Wat ik schreef over de noodvoorraad pas ik nog af en toe aan.
Er schijnt dus een campagne te komen, maar er werd niet gezegd wanneer. Het maakt ook niet uit, we zorgen voor onszelf en voor een voorraad.

Weer is er een gerespecteerd medicus honderdtachtig graden gedraaid over de COVID-vaccins. Prof. Angus Dalgleish van St George’s University of London ziet kanker bij veel patiënten na de booster snel en agressief terugkomen. Hij roept op om te stoppen met vaccineren.

De oncoloog constateert ook in zijn kennissenkring ineens veel kankergevallen. Een van zijn contacten ontwikkelde na de booster leukemie, bij twee collega’s werd Non-hodgkinlymfoom vastgesteld. Een vriend bleek na de booster meerdere uitzaaiingen te hebben. Hij zegt: “Ik ben ervaren genoeg om te weten dat dit geen toevallige anekdotes zijn zoals wel gesuggereerd wordt, vooral omdat hetzelfde patroon wordt waargenomen in Duitsland, Australië en de VS, schrijft de oncoloog.

In zijn brief legt Dalgleish uit dat de mRNA-prikken verantwoordelijk lijken te zijn voor het onderdrukken van het aangeboren immuunsysteem en wat de gevolgen daarvan zijn voor mensen met melanomen en B-celkankers.

Zonder universitaire opleiding kan je bedenken wat de gevolgen zijn. Ik heb juist dit (steeds zwakkere immuunsysteem) altijd heel sterk gevoeld en ik ben dolblij dat steeds meer artsen en wetenschappers het benoemen. Daar gaat het om, niet dat ze het weten want dat zullen er veel zijn. Hoe zou je lichaam anders kunnen reageren? Bij de oorspronkelijke echte vaccins, bijvoorbeeld tegen pokken spuiten ze iets van die pokken in en dat werkt heel goed. Of een bepaalde ziekte krijgen, dan hoeft er niets ingespoten te worden. Net zo min als dat hoeft bij onschuldige ziektes. Het had nooit mogen gebeuren. Elk mens die iets in laat spuiten of een pil neemt moet weten wat er in gaat. De bijsluiters van medicijnen zijn wel veel uitgebreider dan vroeger (waarom bij de prikken geen bijsluiter?). Er staan meestal zo veel verschrikkelijke bijwerkingen op, dat je je af moet vragen of het verstandig is om het te nemen. In uitzonderingsgevallen heel fijn dat er medicijnen zijn! Wat mij betreft dan zo natuurlijk mogelijk en als het echt, echt niet anders kan ...

Ik zag een heel boze Japanse arts (hoe kan er iemand op de wereld zijn die niet boos of verdrietig is?). Dr Masanori Fukushima, Professor at Kyoto University, warns about vax harms to the Ministry of Health: 

"You are ignoring science! It's a disaster. You spend billions on the vaccine & force people to inject it...due to the vax, natural immunity has been suppressed"
(U negeert de wetenschap! Het is een ramp. U geeft miljarden uit aan het vaccin en dwingt mensen om het te injecteren ... door de injectie wordt de natuurlijke immuniteit onderdrukt ")

"Vaccin dammage now is a global problem. Billons of lives at possible risk."
(Vaccinschade nu een wereldwijd probleem. Miljarden levens in gevaar)

Geimpfte in Australien zum Großteil unglücklich, Ungeimpfte sind zufriedener.
Neben dem „Null-Covid-Ziel“ setzte die Australische Regierung auch auf die Corona-Impfung. Mit 84,8 Prozent hat Australien eine der höchsten Impfquoten weltweit. Jeder Bürger ab fünf Jahren kann sich kostenlos gegen Covid-19 impfen. Doch damit konnte weder das Coronavirus verhindert, noch die Menschen glücklich gemacht werden.
https://www.youtube.com/watch?v=cK3niJ2BMn0

Arts Molly Rutherford
I apologize for ever recommending the Covid shot for anyone. I should have known better. I’m thankful I never got it, but I’m also seriously concerned about people who did (including many people I love) #StoptheShots