zaterdag 10 december 2022

Een greep

Het is natuurlijk heel goed dat Bilthoven Biologicals, een laboratorium waar vaccins worden gemaakt, de productie onmiddellijk stil heeft gelegd omdat een medewerker besmet is geraakt met het poliovirus, maar wat een schril contrast met andere honderdduizenden beschadigingen door prikken.

Er is veel ergs gebeurd, er is geen overtreffende trap, maar die baby in Nieuw-Zeeland die een hartoperatie moest ondergaan en waarvan de ouders wilden dat ze ongevaccineerd bloed zou krijgen en dat heel veel mensen hun ongevaccineerde bloed aanboden, dat het dus in ruime mate voorhanden was en ze daar geen gebruik van maakten, maar de baby in beslag namen (kan het niet anders zeggen) en de baby geopereerd is met gevaccineerd bloed. Dat is wel een dieptepunt.

Ik hoorde, en ik geloof dat het Jan Bonte was, zeggen dat donorbloed helemaal gezuiverd wordt en alleen de rode bloedlichaampjes gebruikt worden, dus misschien kan het geen kwaad, maar daar gaat het niet om ... Ouders totaal in paniek, machteloos en verdrietig. Hun vertrouwen is zo beschadigd.
Vroeger was ik weg van Jacinda Ardern, maar niet meer sinds corona en zij gaf de opdracht om de baby weg te halen. Zoals iemand schrijft: "Shame on you". 

In Canada moest je blijkbaar gevaccineerd zijn (nu???? En sowieso natuurlijk, waar gaat het over?)  bij de universiteit, van Toronto. Dat is hier gelukkig nooit geweest. Er is daar zelfs in 2021 een hoogleraar ontslagen omdat ze geen prik nam. 
Nu hoeven ze niet meer geprikt te zijn want er zijn twee mensen overleden door de prik. 

‘Those who have conducted this vaccination programme have made a catastrophic mistake’ ~ Dr Paul Alexander (Expert in evidence based medicine)

Dit was weer een kleine, maar belangrijke greep uit wat zich voordoet allemaal en dat terwijl het in wezen allang niet meer over het virus gaat maar over heel andere dingen.

Het is hier nog steeds wit en bij u waarschijnlijk ook. Ik vind dat zo ontzettend mooi.
We hadden de rest van de erwtensoep vanavond en de rest van het donkere roggebrood met mosterd. Toen cappuccino met een overheerlijk pecanbroodje. Tot het einde toe brandt je steeds bijna je mond, zo heet blijft het, HEERLIJK!
Nu keken we, Henk met een biertje en ik met een glas kefir naar Helsinki Syndrome, heel actueel.

Slaap lekker!


RosZie