donderdag 26 januari 2023

Jong en ouder

Een journalist van de VK (vaak over gelezen, voor het eerst iets van gelezen) die doet vermoeden pro prikken en pro regels te zijn. Hij schrijft dat een belangrijke doodsoorzaak corona of milde corona is, die op je hartspier slaat volgens zijn informatie. Dit zou heel goed kunnen, maar hoezo krijgen zoveel mensen corona, daarvoor werden ze geprikt. Mijn (bekende) gedachte is dat door het keer op keer prikken het immuunsysteem ernstig is aangetast. Er is al lang geen sprake meer van (ernstige) corona dus als ze van een zuchtje corona al ziek worden laat dat zien hoe gevoelig ze er voor zijn geworden.
Ik zie het alleen bij gevaccineerden gebeuren, helemaal niet bij niet gevaccineerden.  

Ik las dat er op dit moment (arts) 3000 mensen per week extra dood gaan in Engeland en ze zich ernstig afvragen hoe dat mogelijk is. Onderstaand besluit zal dus ook hiermee te maken hebben, niet alleen dat de prikken niet meer geaccepteerd worden.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-11671587/Massive-spike-excess-deaths-sparks-calls-urgent-investigation.html

"(Arts) Het is waar! De Engelsen houden er mee op. Geen vaccinatie meer voor mensen tussen van 16 t/m 50 jaar. Ook geen primaire serie meer. Waarom zou dat nou zijn?


Dit gebeurt op 12 februari las ik in The Telegraph. Sinds april 2022 heeft minder dan 0,1 procent van de in aanmerking komende mensen onder de 50 de derde dosis gekregen. Het gaat altijd over jongere mensen en mensen boven de 50 moe(s)ten wel geprikt worden? Ik dacht het niet. Wat is in hemelsnaam het voordeel bij ouderen? We zitten al drie jaar niet meer in de Wuhan fase. We zullen nooit weten wat er gebeurd was als er toen prikken waren geweest. Ik lees trouwens nu dat de najaarsboosters voor 50 plussers ook 12 februari stoppen, het wordt niet meer geaccepteerd.

40.000 zorgverleners hebben hun baan verlaten vanwege niet gevaccineerd te willen worden