zaterdag 28 januari 2023

Hoe het was

2020, vlak voor de prikken kwamen. 
Twan Huys durfde toen nog echt een vraag te stellen. Dat is in zijn algemeenheid daarna verdwenen. Hij vroeg over de prikken: "Kan het ook nog helemaal verkeerd uitpakken? Mark Kramer, internist en bestuurslid van het Amsterdam UMC, antwoordde: “Daar zijn voorbeelden van in het verleden. En even later: “Tot en met fase drie wordt er onderzoek gedaan, maar er moet nog een hele belangrijke periode komen – wat dan fase vier wordt genoemd. Fase drie-onderzoek kijkt naar effectiviteit en bijwerkingen. In fase vier-onderzoek ga je kijken wat er in de real-time world gebeurt. Ga je kijken wat voor extra bijwerkingen er nog worden geobserveerd. Ga je kijken hoelang dat vaccin immuniteit geeft,” legde Kramer uit in Buitenhof. “Dus we zijn allemaal testpersonen?” vroeg Twan. “De strategie die we nodig hebben om van dit virus af te komen, kunnen we nu nog niet bepalen. We weten nog een heleboel niet,” benadrukte de internist.

Wat is dit lang geleden en wat is er veel gebeurd en wat gebeurt er nog steeds veel. Wat deze internist toen zei had iedereen ter harte moeten nemen.  

(Steve Kirsch, Waarheidsverteller, kritische denker, oprichter COVID-19 Early Treatment Fund (CETF). Vaccine Safety Research Foundation, ondernemer, filantroop, milieuactivist)
"I now have data to prove that the COVID vaccines cause death, ESPECIALLY in the elderly. Doctors should never advise the jabs for elderly patients.  Will anyone bet me $1M I'm wrong?? Pfizer? Moderna? Anyone at the CDC, FDA, or FAA??? PLEASE.... accept my bet!!!"
Het gaat vaak over jonge mensen die doodgaan, maar ik zie om me heen hoeveel ouderen er sterven. De jongeren krijgen veel meer aandacht, ook omdat het vaak bekende mensen zijn en er beelden van zijn. Daarom lijkt het of ze ruim in de meerderheid zijn. Ook is het bij ouderen minder zichtbaar denk ik omdat er vaak ook allerlei andere problemen zijn. Een autopsie bij elk mens, tenzij er een ongeluk gebeurde of iets dergelijks, zou het allerbeste zijn, maar ik begrijp dat dat onmogelijk is. 

Er zijn geen grenzen meer aan wat mogelijk is en aan wat er kan gebeuren.
Ik vind P. een griezel en tanks sturen lijkt me onverstandig. We willen toch geen oorlog?
Een kat in het nauw. Laten we hopen en bidden dat dit niet volledig uit de hand gaat lopen.
Ik had dit net geschreven en las toen dat we nog nooit zo dicht bij een kernoorlog waren als nu.
Dit heb ik heel vaak. Niet alleen met schrijven, ook als ik denk aan iets en dan lees ik erover. Het toont de synchroniciteit van het leven en ik vind dat mooi. Mooi dekt de lading niet, het is veel meer dan dat.
 
Wat een vreugde, om van een specialist te lezen hoe hij zich niet conformeerde aan alle opgelegde regels, bijvoorbeeld toen mensen niet meer samen naar het ziekenhuis mochten komen in de c.tijd. Hij zei: "Zeker als ik slecht nieuws te melden heb laat ik iemand niet alleen met al dat verdriet, dan is er steun nodig". Dit zijn artsen die mensen niet in de steek hebben ge laten en in wie ik vertrouwen heb. 

Er wordt mij wel eens gevraagd hoe mijn Budwig ontbijtjes eruit zien. Budwig, op MIJN manier. Deze is naast de vaste basis van kwark, lijnzaadolie, scheutje melk, met chiazaad, kokos, kurkuma, gemberpoeder en gedroogde dikke cranberiies.

Fijne zaterdag lieve (vult u zelf uw naam in?)