woensdag 25 januari 2023

Straks, later en nu

Goedemorgen allemaal, tot straks.

Straks is nu.

Op alle reguliere media heb je, zoals bekend, de afgelopen jaren steeds (bijna) hetzelfde gehoord. Er zijn gelukkig andere kanalen, maar die moet je kennen. Ik heb, hoe heerlijk mijn eigen ruimte om me te uiten. Ik laat graag het andere geluid horen en ik merk dat daar behoefte aan is. Het is mijn kamer, waar mensen zo welkom zijn. Ik hoor vaak dat mensen het fijn vinden dat er geen reactiemogelijkheid is omdat daar vaak een zeer onaangename sfeer ontstaat. Het gaat dan ook vaak tussen mensen onderling en van alle kanten worden er dan heel nare dingen gezegd. Het verschilt wel, het gebeurt niet overal en als het gebeurt zijn gebeurt er ook veel liefs. Een nare sfeer is het laatste wat ik wil en er is sowieso geen haar op mijn hoofd dat daaraan denkt. Deze manier past bij mij en ik krijg de lezers op wie ik aansluit. En ik hoop af en toe dichte ogen open te maken. Ik heb zo ontzettend veel geleerd de afgelopen jaren, heb zoveel kennis opgedaan en ik ben ook heel erg schrokken, dat veel echt anders is dan het lijkt. Het is mijn plicht en daaraan verbonden drang om dit over te brengen.
Ik voel veel warmte voor u. In de loop der jaren zijn er mooie uitwisselingen en contacten ontstaan, maar ook voor de mensen die ik niet ken voel ik dat.

Ik haal veel mensen aan die ik tegenkom tijdens het lezen en ik hoop dat het duidelijk is wat zij zeggen en wat ik zeg. Als ik tussendoor schrijf gebruik ik vaak een schuine letter en altijd staan de teksten van anderen tussen aanhalingstekens. Ik zet er bewust meestal geen namen bij want ik weet niet of mensen dat willen, maar het gaat om de inhoud die ik de moeite waard vind. Soms en zeker bij mensen die zichzelf op verschillende media bekend maken doe ik dat wel. Dan is er vaak ook veel meer te lezen en te zien dan de aangehaalde tekst.

Ik ben een zacht schijnsel vergeleken met alle artsen en wetenschappers die hetzelfde geluid als mijn geluid laten horen, met onderbouwing van onderzoeken, cijfers, praktijkvoorbeelden en eigen ervaringen. Hoe belangrijk ik dit ook vind, het meest vertrouw ik, en ik heb dit al honderd keer gezegd, op mijn intuïtie, dat is voor mij het meest zuiver. Daarnaast zijn deze mensen van onschatbare waarde voor ons en iedereen zou naar ze moeten luisteren omdat alleen zij zonder enig belang werken, uit naastenliefde en voor de waarheid.  Alleen hun vertrouw ik. Te veel gezien, gehoord en gelezen.

Sinds ik over de toestand van de afgelopen jaren schrijf is het aantal lezers verdrievoudigd  en soms zelfs verviervoudigd. Maar al zou niemand me lezen, ik zou nog steeds schrijven ...

Hoe er opnieuw met een mond wordt gesproken. Ik lag nog in mijn bedje toen ik Henk hoorde schateren. Lachen om de krankzinnigheid van wat hij bij nu.nl las en later stond het overal, op internet, in de kranten op tv. Een duidelijke opdracht. Het is het krankzinnige van geen volledig onderzoek willen doen en dan constateren dat de oversterfte ligt aan corona en griep en zeker niet aan de prikken. Vorig jaar was er Omikron en mensen waren geprikt dus hoezo gaan ze dood aan corona? Daarvoor werd er toch geprikt?

In exact hetzelfde bericht op de televisie werd later gezegd dat het onduidelijk is waardoor zoveel mensen onder de 50 sterven.  Dat is tegenstrijdig, eerst zeggen hoe het komt en dan zeggen het niet te weten. En boven het artikel van nu.nl staat: "Oversterfte blijft aanhouden, maar het is nog onduidelijk hoe dat precies komt" en dan volgen griep en corona.
Mensen onder de 50 die dood gaan aan griep? Nooit van gehoord en dan ook nog buiten het griepseizoen?
We hebben het niet over een paar, niet over tientallen, niet over honderden, maar over duizenden extra sterfgevallen per jaar.
Na alles wat er de afgelopen maanden naar buiten is gekomen is dit zo idioot. Ik probeer rustig door te ademen.

Een paar reacties van de velen :

"Waarom was er na de Spaanse griep van 1918 tot 1920 geen aanhoudende oversterfte in Europa?"

"Stap voor stap komen we dichter bij de waarheid, eerst was de oversterfte complotdenken, (dit was ik helemaal vergeten, maar nu herinner ik het me weer. Alles was complotdenken en nu heel veel minder omdat steeds meer zichtbaar wordt)  Nu schrijven ze over oversterfte maar komt het niet door de vaccinatie, 
Volgende stap zal zijn dat het wel degelijk door de vaccinatie komt!" 

"(Arts) Het wordt steeds gekker. Straks overlijden er nog mensen door oversterfte."

"Next level waanzin: de ongevaccineerden zijn nu schuldig dat ze 'onvoldoende gewaarschuwd' hebben." Dit had ik nog niet gehoord, wel dat men blij was met de vasthoudendheid van niet geprikten. Ik heb het artikel gelezen en kan niet geloven wat ik lees. Een uur later lees ik dat het satire is. Heel treffend, eens iets omdraaien. Het kan ook niet anders dan satire zijn, want veel mensen hebben zich wel uitgesproken. Opluchting voor de zwijgende (om zichzelf te beschermen) anti-prikkers, toch geen bloed aan hun handen.
Toch vind ik de opmerking tegen mensen die sterke bijwerkingen hebben "het was je eigen keuze om je te laten prikken" wel een beetje in de buurt komen, van een omgekeerde wereld, na alle drang.

They knew: why didn't the unvaccinated do more to warn us, 
https://iqfy.com/unvaccinated-silence/

Binnenkort verder, nu koken.

"Er gaat geen één onderzoek over het mogelijke causale verband van oversterfte door vaccinatie(s) welke door pathologisch onderzoek aangetoond kan worden."

"In Duitsland 5! pagina s met overlijdensadvertenties #plotseling dood dat zijn meer pagina's dan het nieuws zelf. Allemaal jonge mensen."

"
De sterfte is een beetje van slag", zegt Ruben van Gaalen van het CBS. Gewoon een beetje van slag. Overkomt de beste sterftes."

"Zolang de oversterfte niet onafhankelijk mag worden onderzocht geldt dat de C-19 injecties niet als veilig kunnen worden verklaard."

"Als de C-19 injecties veilig zijn, is er ook geen belemmeringen om de oversterfte onafhankelijk te laten onderzoeken. Contracten moeten openbaar."

"(Arts) 
Als je de oversterfte en 'sterfte met/aan corona' (volgens van Gaalen) per kwartaal uitzet zie je dat er in het 2e en 3e kwartaal van 2022 veel meer oversterfte is dan sterfte met/aan corona. Dus, Ruben van Gaalen, hoe zit dat?"

"Ronald Meester vermoedt vaccinatie oorzaak oversterfte: “Dat zou een enorm schandaal worden. Bij de laatste boostercampagne zie je dat zodra de campagne begint, de oversterfte toeneemt. Je ziet het gewoon voor je ogen gebeuren.”  

"(Arts) Dus in 2020 kregen we een pandemie en zou een vaccin de enige uitweg moeten zijn. En nu hebben we te maken met oversterfte, die niet aan de mRNA vaccins ligt. Maar als Covid-19 nog steeds de oorzaak is, dan werken die vaccins toch niet goed?"

Ik eindig voor vandaag met Leon de Winter. Klikken en vervolgens met vingers nog groter maken, om het goed te kunnen lezen. Als u minder kippig bent dan ik, is misschien alleen klikken genoeg.