woensdag 4 januari 2023

Had een ander plan

Ik was van plan het over geld te hebben, maar ik zag eerst een vrouw die een proces tegen Moderna voert.  Na 2 jaar ernstige bijwerkingen heeft ze nu T-cellymfoom (een zeldzame, agressieve vorm van witte-bloedcelkanker. Het valt onder de non-hodgkinlymfomen) en leukemie. Haar problemen werden weggelaten uit de indiening van Moderna bij de FDA. Ze nam haar laatste ontmoeting met de hoofdonderzoeker van het proces op. 
https://twitter.com/Kukicat7/status/1609263892403732480?s=20&t=5Su55NkMjlPWGy4z6ZFxrA

Hierna las ik de woorden van een arts die eerder over trombose na de prikken had gesproken, op een artsencongres. Waarschijnlijk heeft hij veel meer gedaan, maar nu zegt hij: in ieder geval:
"„Ich kann Ihnen sagen, ich bin erschüttert, dass ich praktisch in jedem Gehirn, das wir untersucht haben, Gefäßveränderungen gefunden habe, die man nicht unter den Tisch kehren kann,“ fasst Pathologe Burkhardt zusammen."

(Ik kan je vertellen, ik ben geschokt dat ik vasculaire veranderingen heb gevonden in praktisch elk brein dat we hebben onderzocht. Het kan niet onder het tapijt kan worden geveegd", vat patholoog Burkhardt samen.)

Gewoon bij ZDF programma's over bijwerkingen van de prikken. Ik denk dat de oorlog, ik noemde het eerder, met zijn medische experimenten bewust of onbewust een rol speelt in Duitsland om meer openheid te betrachten. Het is op zich natuurlijk doodnormaal openheid, een verantwoordelijkheid, hoe het overal zou moeten zijn, maar hier zit alles nog steeds dicht. 

Luchtvaartpersoneel is zeer gezond. Zonder dat word je niet aangenomen. Daarna worden ze regelmatig onderzocht. Plotseling zijn er veel doden onder die heel gezonde mensen.

Vanuit het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam als het UMCG in Groningen:
"Wij zien indrukwekkend veel bacteriële longontstekingen als complicatie bovenop de griep. Dat zie je altijd wel als er een griepepidemie is, maar het valt op dat het dit jaar wel uitzonderlijk veel is.
" Het is opvallend dat er nu ook relatief gezonde, jonge mensen een dodelijke longontsteking krijgen. Helaas hebben wij de afgelopen weken verschillende van dit soort patiënten zien overlijden. Dat raakt ons allemaal." (rtl Nieuws)

De vuurwerkongelukken zijn verschrikkelijk (hier was het alleen maar mooi) en alles erom heen ook. Artsen staan klaar en zijn diep geraakt. En de oversterfte??? Wie zijn daar diep door geraakt en mensen die ernstige bijwerkingen hebben, wie staan daar allemaal voor klaar?
 
Ik ben meestal nogal voorzichtig, maar ik zag dat een Duitse vrouw dit citeerde:
"Iedereen die de waarheid niet kent, is gewoon een dwaas. Maar wie het weet en het een leugen noemt, is een crimineel "- Bertolt Brecht

 Binnenkort over geld.