woensdag 11 januari 2023

Hartzaken

Als ik veel van iemand hou kan alles me ontroeren. En als ik van iemand vee (meer, krukje schuiven in de keuken. En dat ontroerde me. Waarom? Misschien omdat hij het krukje verschuift en het geluid dus aan hem verbonden is. Maar ik vroeg me ook af wat hij toch aan het doen was en ook dat ... Ik heb het dus nu ik er zo over nadenk een paar keer per dag en het uit zich op allerlei verschillende manieren. Wat was hij aan het doen? Hij was op zoek naar een pakje groene thee, wat hij zeker niet vond waar hij keek. :-)

Inmiddels oneindig veel over hartproblemen gelezen na prikken. En het prikken gaat werkelijk, in mindere mate, nog steeds door, al vragen steeds meer artsen dwingend om te stoppen. Over kinderen kan ik het niet eens hebben en daar is de schade en hoe kan het anders, niet te overzien denk ik.

Geert van den Bossche (o.a. viroloog, onafhankelijk onderzoeker en adviseur op het gebied van vaccins) was een van de eerste die zich vanaf het begin van de pandemie overduidelijk uitsprak. Nu doet hij een emotionele oproep:
"Ik smeek ouders om hun kinderen niet te laten vaccineren tegen corona. Als je kinderen vaccineert, wordt het 1000 keer erger, waarschuwt hij. Het coronavaccin onderdrukt lange tijd het aangeboren immuunsysteem. In die periode kan het immuunsysteem niet worden getraind om alle virussen te herkennen die het zou moeten herkennen. Het leidt tot autoreactiviteit en dat is onomkeerbaar. Ik meen het, het is extreem gevaarlijk".  
Misschien heeft u indertijd Tegenwind gezien, daar was Geert van de Bossche ook bij. Een van de vele (meest deskundige!) mensen voor wie wij diep respect hebben. Als iemand zichzelf trouw blijft ...

Ik las:
MIJN VERHAAL Ik kreeg Myocarditis & Pericarditis & kanker na COVID-19 VACCIN Ik kreeg scans & onderzoeken voor transplantatie (bij kanker geen transplantatie) Tijdens operatie verdacht weefsel ontdekt. Uitkomst mutatie DNA terminale kanker.

Veel lieve reacties op dit bericht en ook:
Op 28 juni 2021 is mijn lieve man Paul, fantastische vader van onze lieve mooie dochters overleden aan zeer acute lymfocytaire myocarditis. Dit gebeurde 1,5 dag na de C vaxx. Hij is volkomen gezond verklaard, had geen Corona maar deze bekende bijwerking is hem fataal geworden.