zaterdag 7 januari 2023

Wat te doen?

Ik lees regelmatig over oversterfte en dus ook over al die sporters die zomaar doodgaan.

Iemand schreef:
(Vertaald uit het Engels)
"Ik denk dat ik het gevonden heb!!! Atleten die dood neervielen op het veld waren gevaccineerd. Als we nu het ENE ding kunnen bedenken dat AL die gevaccineerde mensen gemeen hebben. Medische experts zijn verbijsterd, maar ik heb EINDELIJK het antwoord gevonden!!

Al deze mensen met ernstige verwondingen geloofden dat hun artsen hen de waarheid over het vaccin vertelden. Het was dus toch niet het vaccin!! VERTROUWEN in artsen veroorzaakten al deze cardiale, neurologische, etc. gebeurtenissen!!!

Hoe had ik het kunnen missen!?!?
Ik betreur de fout."

Tja. De artsen die ik juist wel vertrouw, om allerlei bekende redenen, worden door de overheid niet vertrouwd. Ook om bekende redenen.

Vanaf het begin is melding gemaakt van hartproblemen. "769 atleten zijn het afgelopen jaar ingestort tijdens wedstrijden - "Gem. Leeftijd van spelers met een hartstilstand is 23 jaar,

Zoals geschetst door The Defender valt deze piek in hartstilstand en andere hartproblemen onder topsporters samen met de uitrol van COVID-19-prikken .
Jonge, fitte mensen in de bloei van hun leven - vallen neer op het veld. Sterker nog, er sterven in de EU 500% meer voetballers aan hartaanvallen dan een jaar geleden."

Later las ik dit en ik vertaal het niet.
Can we find a single unvaccinated player that dropped dead?

De oversterfte is dramatisch en nooit waren er zoveel meer extra mensen die overleden als vorige week. Hoe erg is het dat het lijkt of er geen interesse in is? Wie kan dat begrijpen?


Ik leef mee met alle mensen die hun geliefden moeten missen. Ik hoop dat ze ooit de erkenning en  troost zullen krijgen die ze verdienen.

MemoryCatcher

Ik zag net een vrouw met een mondkapje in de winkel. Op zich al ... maar ze had zo'n grote witte, dat haar gezicht bijna helemaal bedekt was. Ik noemde het al luier, nu helemaal.

 

Nu de Chinezen toch verplicht worden om zich te laten testen om Nederland in te komen kan er vaart gemaakt worden met de elektronische hulpmiddelen. 

Wat kan je doen?


Ik kan er alleen zo nu en dan over schrijven en zoveel mogelijk contant betalen.

Demonstreren is niets voor mij en daar gebeurt ook allerlei naars.

Misschien bedenk ik nog eens iets anders, iets ludieks (hoeft niet per se) iets krachtigs, iets wat alles kan stoppen. Iets wat de wereld in harmonie brengt.

Een utopie, maar verlangen naar harmonie is er altijd.


TruthSeeker

En ondanks de disharmonie op zoveel plekken is die harmonie er ook altijd.
Hoe minder wordt ingegrepen (in de ruimste zin van het woord), hoe meer harmonie.