zondag 1 januari 2023

Voornemens

  • Meer lezen! Ik heb altijd boeken om me heen, maar ik lees veel te weinig en er ligt zoveel op me te wachten en er is ook zoveel wat ik van de bibliotheek wil lenen
  • Zuiniger zijn. Beetje (???) verslapt de afgelopen tijd. Het is ook geen keuze, het MOET, in ieder geval tot augustus.
  • Iets langer wandelen
  • Weer bijna alles zelf maken, zoals ik altijd deed, maar ik heb het de afgelopen maanden een beetje losgelaten, was er even moe van. Het is gewoon heel veel werk. Nu ga ik het weer oppakken want uiteindelijk voelt dat het allerbeste! Geen ingewikkelde dingen, maar de basis
  • Nieuwe ervaringen opdoen in het 'kleine', maar rijke leven dat we hebben. Beperkingen maken een leven rijker want je bent gedwongen met wat kan veel te doen, of op een andere manier met je leven om te gaan. Als alles vanzelfsprekend is valt misschien niet alles of veel niet op
  • Steeds meer verdieping, maar dat geldt voor elk jaar en elke dag
  • Blijven verwoorden wat niet klopt
  • Blijven verwoorden wat ik belangrijk vind en waarbij ik mensen een hart onder de riem kan steken en daar misschien een stapje verder in gaan
  • Zoveel mensen hebben het financieel moeilijk. Regelmatig goedkope tips, recepten en weekmenu's doorgeven
  • Alles doen wat goed voor ons is!
Ik keek even bij vorig jaar en daar stond o.a. bij dat ik meer wilde doen met een product en dat heb ik zeker meer gedaan, ik gooi bijna geen zaadje meer weg. Het komende jaar nog meer want ik heb bijvoorbeeld vaak bananenschillen weggegooid.