vrijdag 13 januari 2023

Blij en digitaal

De regels van de reguliere omroepmedia zijn eindelijk doorbroken in Engeland. Op de BBC zegt cardioloog Malhotra dat de prik een waarschijnlijke factor is die bijdraagt ​​aan extra cardiovasculaire sterfgevallen en dat er nu eerst een onderzoek moet komen. Hoera!!! Hij is hier iets voorzichtiger dan normaal, maar ik ben hier zo blij mee.
https://twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1613837487796850688?s=20&t=PoA-pGwmk8UkiGx9nSruTQ
Dat de rest maar mag volgen.

Er was een interessant gesprek tussen Flavio en Mahir Alkaya van de SP. Mahir Alkaya verzet zich vanaf het begin tegen de digitale euro. En als hij er dan toch komt hoe daar zo goed mogelijk mee om te gaan. https://www.youtube.com/watch?v=EzML01p1Ny8

Ik zag net dat Ab Flipse schreef: "Minimaal de helft van de samenleving interesseert het niet dat we straks leven in een controlestaat. Van zo'n samenleving wil ik geen onderdeel meer uitmaken."
Ik wil daar ook geen deel van uitmaken, maar wat dan? 
Er emigreren schrikbarend veel mensen. Mensen die hier juist iets moois kunnen toevoegen. Ik begrijp het wel, dat mensen weg willen, maar of dat de oplossing is?
Voor nu wens ik u allemaal een fijne vrijdag!

Later: Het is echt heel jammer dat zoveel mensen vertrekken. Ik zag laatst een gigantisch aantal, dat emigreerde het afgelopen jaar. Ten eerste is het jammer dat veel kritische mensen verdwijnen en hoe gaat het op den duur in die favoriete landen, zoals Zweden, Portugal en Spanje? Die landen worden overspoeld.