vrijdag 20 januari 2023

Antwoord

Net las ik:"De ambulances rijden af en aan.. 
Ik vroeg een arts, die bij mij in de straat woont en in een academisch ziekenhuis werkt ‘Hoe groot is de kans dat al die plotselinge overlijdens en hartproblemen aan die vaccinaties te wijten zijn?’ Hij antwoordde: Er is GEEN ANDERE VERKLARING …"

En dan dit, na een constatering van een van de vele artsen die iets dergelijks zeggen.
Hoe krijgt iemand dit uit zijn mond? Ik waardeerde Tony Blair vroeger zeer.
Voor mij is die prik langzamerhand een gewelddadig wapen en meer. Daarbij, wat heeft deze prik met een toekomstige pandemie te maken? Denkt hij werkelijk dat ze een land gezonder gaan maken? Mijn mening is ongezonder en ook heel veel ongelukkiger, maar dat is hetzelfde.
"Voormalig Brits premier Tony Blair roept op tot een digitale database om te monitoren wie er gevaccineerd is en wie niet voor een toekomstige “pandemie” tijdens live-uitzending op het World Economic Forum van Klaus Schwab", die wegrent als iemand hem een vraag stelt.

Wij gaan nu een kopje koffie drinken bij een stel dat midden in het bos in een klein huisje woont. 
Fijne vrijdag!

Later.  Het was gezellig en heel warm. We spraken onmiddellijk over de essentie van het leven. Dat alles bij koffie havermelkcappuccino en veganistische taart van de banketbakker.

Een van de mensen die inmiddels een warme plek in ons hart heeft is Jan Bonte. Hij durfde wel overal tegenin te gaan. Een neuroloog wiens medische kunde als welhaast ongeëvenaard werd  gezien staat in de Stentor in 2020. "Een uitmuntend neuroloog die zijn hand er niet voor omdraait protocollen te negeren als die de gezondheid van patiënten in de weg staan."
Maar ja, toen was hij kritisch over regels en prikken en was het opeens 'vreselijke domheid en stuitende arrogantie". Hoe kan dat, als hij een paar weken daarvoor nog de hemel ingeprezen werd? Toen was hij ook kritisch: Weg met de doktersjas zei hij (wat ben ik het met hem eens) het is een statussymbool. Hij had een trui aan met 'doctor' erop.
Hij werd aan de kant gezet. Binnen het ziekenhuis zijn ‘vuistregels sociale media’ als getwijfeld wordt aan coronaregels zei men. Jan was ook opgelucht want nu kon hij zeggen wat hij wilde, maar het idee dat je van geweldig floep naar beneden, naar dom dondert is op z'n zacht gezegd heel merkwaardig. Zo verging het veel artsen en wetenschappers. Beschamend.
Een woord dat de lading lang niet dekt.
Ik las een heel mooi artikel van hem. En hartverscheurend, toen het over een ernstige zieke patiënt ging, die op de gang lag te wachten tot ze mocht douchen. Even hartverscheurend toen het ging over pillen die gegeven werden zonder dat de zin ervan duidelijk was. Heeft niets te maken met het beste willen, alleen met hoe het altijd gedaan wordt, met alle consequenties van dien. 
Protocollen waar hij zich zo tegen verzet heeft. Alleen hierom al vind ik het een fantastische arts.
Zelden ook zo'n belezen iemand gezien. Juist ook wat betreft onderzoeken die gedaan zijn, hij weet ontzettend veel.
https://janbhommel.nl/de-zondvloed/