woensdag 18 januari 2023

Erger kan niet

Ik probeer steeds een middenweg te bewaren tussen nare en lichte/mooie/ontroerende berichten of foto's. Er wacht een mooie link en vanmorgen, u had het vast gezien, de Alberti'tjes, maar nu iets vreselijks. Wat betekent een misdaad op een misdaad op een misdaad? Een patholoog uit Heildelberg heeft onder controle van absolute topmensen uit Duitsland obducties uitgevoerd op gevaccineerden en constateerde dat de prik velen van hen doodde. De arts wordt met de dood bedreigd. De man probeert het beste te doen, te doen waar hij voor op is geleid is, probeert op deze manier levens te redden. Hij wil logischerwijze openheid en de waarheid laten zien en dan dit. Heeft dit echt alleen met gezichtsverlies te maken? Alles wordt er alleen maar erger door. 
Overal worden onderzoeken geblokkeerd. De waarheid mag niet onthuld worden. Hoelang kan dit doorgaan? Misdaad van de prik, misdaad van de gevolgen, misdaad van het zwijgen. Erger kan het toch niet worden. Of nou, ik kan nog wel het een en ander bedenken, maar nu al zijn alle grenzen overschreden vind ik.

Iemand vroeg mij vanmorgen hoe het kan dat zoveel jonge mensen sterven en vaak sportieve jonge mannen? Ik weet het niet. Bepaalde ziektes en aandoeningen horen blijkbaar bij een bepaalde leeftijdsgroep, bouw en geslacht. Klaplongen komen vooral voor bij jonge, slanke mannen. Dat de hartaandoeningen ook vaak bij sportieve mensen zijn ... Ik heb inmiddels zoveel mensen om zien vallen. Veel meer jonge mensen dan ouderen, maar ouderen verschijnen ook minder in wedstrijden of op de televisie. Een beetje vol kan misschien beschermen (heb ik ook artsen wel eens horen zeggen) en heel vol zorgde vooral voor de coronadoden in de eerste, de gevaarlijke periode.
Er zullen vast allerlei andere fysieke oorzaken zijn maar die ken ik niet. Maar jong, man, sportief, hart/longproblemen, het gaat vaak samen.
Laten ze in Godsnaam stoppen met prikken, redden wat er te redden valt.
De ziekenhuizen worden bevolkt met allerlei andere virussen, geen corona.

Pfffft, maar even een teder, mooi bloemetje!
Ik wens u van harte een fijne avond.
Wat was voor u een mooi moment vandaag?


Mareefe