maandag 9 januari 2023

Van ernstig naar pannenkoeken

Met veel liefde plaats ik de woorden van een betrokken arts. Betrokken op tweeërlei wijze bedoeld.
In dit geval Joseph Fraiman, SEH-dokter. Als je hem hoort, rustig, weloverwogen en intussen bevestigt hij alle sluimerende angsten.
Als je bij de eerste hulp werkt, zoals hij, zit je er het meest met je neus bovenop.

Dr Aseem Malhotra:
"JosephFraiman, Lead author of peer reviewed research re-analysing Pfizer & Moderna trials on mRNA vaccine calls for immediate suspension of jab due to serious harms.‘We have conclusive evidence that the vaccines are inducing sudden cardiac death". 

https://twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1612352266228441094?s=20&t=RowlP6yAD2YW7EzSYRHlnQ

Ik heb inmiddels weer verschillende mensen zien vallen, er zijn geen woorden voor.

Ik las een interessante vraag: "Wat als ze, in plaats van je te vertellen dat het een vaccin was, hadden gevraagd of je gentherapie in je lichaam zou willen injecteren?" Het antwoord lijkt me duidelijk. 

Ik heb net 'vervolg' toegevoegd bij gisteren. 

O ja, zaterdag waren we in een pannenkoekenrestaurant. Buurvrouw uit Brabant nam ons mee. We doen dit om en om. Weer gesmuld. Zo'n uitje is zo heerlijk, letterlijk en figuurlijk. 
Ik had een pannenkoek met meegebakken groente, Henk ananas en kaas en buurvrouw warme kersen, poedersuiker en slagroom. Er hoeft nu niet nog stroop op zei ze. :-) Het was gezellig en vertrouwd. Wat ik echt bijzonder vind is dat zij altijd met plezier naar haar werk gaat, echt altijd!
Het geeft haar veel voldoening. Ze zit er volledig op haar plaats. Ze geeft les aan gevangenen. 
Na zo'n uitje denk ik vaak even terug en dan voel ik de sfeer weer en proef ik de pannenkoek.

Ik hou zo heel veel van pannenkoeken. Wat wilt u erop?

sharonang

Dit lijkt op de pannenkoek die ik had, maar wat zit er in dat schaaltje? Het is een Koreaanse pannenkoek zag ik. Ik ga op onderzoek uit.
Allerlei sausjes zag ik, maar misschien is dit sojasaus, chilisaus en sriracha met?
Er zijn ook veel soorten groentepannenkoeken, hier een lekker voorbeeld:
https://www.eetspiratie.nl/yachaejeon-koreaanse-groentepannenkoek/